Onze showtuin in Rotterdam is ruim 2000m²

Noviton 60x60x4cm Mount Everest

m2

Noviton 60x60x4cm Mount Everest
38.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode2000629
Noviton siertegels zijn voorzien van een digitale print met zeer duurzame UV-coating! Deze innovatieve siertegels hebben maar liefst 10 jaar garantie!

Noviton tegels zijn geproduceerd met de nieuwste technieken en zijn voorzien van een zeer duurzame UV-coating. Noviton tegels zijn verkrijgbaar in het populaire formaat 60x60 centimeter en zijn ook nog eens makkelijk te hanteren door het relatief lage gewicht. Door de gewichtsbesparing is de Noviton tegel ook zeer geschikt voor verwerking op dakterrassen of daktuinen. Noviton tegels zijn vorstbestendig, worden niet snel vuil en zijn zeer eenvoudig in het onderhoud door de hoogwaardige UV coating. Dankzij deze eigenschappen kunt u lang genieten van uw terras. Ook is de Noviton kleur-ondersteunend geproduceerd waardoor de kleur behouden blijft.
Onze Noviton tegel 60x60 heeft een bijzonder patroon waarmee u uw oppervlak laat opvallen. Uw terras of ander te bestraten oppervlak is niet moeilijk te bestraten dankzij het relatief lichte gewicht van onze tegels. Onze Noviton tegel is hierdoor ook geschikt voor een dakterras. De tegels worden niet snel vuil, zijn vorstbestendig en blijven lang mooi van kleur. U kunt extra lang genieten van uw terras als u de gratis aanvullende garantie van 10 jaar aanvraagd.