Ruim 2000m² showtuin, de grootste van Rotterdam.

Terrastegel+ 60x60x4 cm Grezzo

Terrastegel+ 60x60x4 cm Grezzo
19.95 19.49 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode1001115
Terrastegel Grezzo 60x60: Ideale betontegel voor bestrating van tuin of openbare ruimte. Geeft een moderne uitstraling dankzij formaat en kleur.

Met de terrastegel Grezzo 60x60 legt u in uw tuin een prachtig terras van elk formaat aan. Hierdoor wilt u elke dag naar buiten! Ook in een dakterras of openbare ruimtes komen deze tegels uitstekend tot hun recht. De terrastegel Grezzo 60x60 is bovendien vorstbestendig en het oppervlak is stroef. Desondanks heeft deze tegel het label 'Footcomfort' en is ook op blote voeten prettig beloopbaar. Dat maakt dit product tot een perfecte keus voor elke vorm van bestrating.
De terrastegel Zwart 60x60 is een betontegel die perfect is voor elk type bestrating. Het formaat is ideaal voor onder andere grote terrassen, een pad door de tuin of de bestrating van een straat. Ideaal voor wie houdt van een strakke, moderne uitstraling. Hoogwaardige kwaliteit, vorstbestendig en stroef. Twijfelt u over de kleur? Kijk dan eens naar onze andere kleuren van deze tegel. Maak uw keus en vraag vrijblijvend een offerte. U ontvangt hierop snel een passend aanbod.