Onze showtuin in Rotterdam is ruim 2000m²

Lieveheersbeestkastje

Lieveheersbeestkastje
9.99 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeWA05
Lieveheersbeesthuisje naturel kleurig met een zinken dak (dat ervoor zorgt dat het lieveheersbeesthuisje langer mee zal gaan).
Dit lieveheersbeesthuisje is gemaakt van FSC-hout.
Dit huisje is geschikt voor Zevenstippelig lieveheersbeestje, Tweestippelig lieveheersbeestje, Tienstippelig lieveheersbeestje, Elfstippelig lieveheersbeestje, Veertienstippelig lieveheersbeestje, Ruigtelieveheersbeestje, Vloeivleklieveheersbeestje, Oogvleklieveheersbeestje, Roomvleklieveheersbeestje, Viervleklieveheersbeestje and Tienvleklieveheersbeestje. Lieveheersbeestjes zijn naast een genot om naar te kijken zeer nuttige gasten in jouw tuin. Een volwassen lieveheersbeestje eet wel 100 bladluizen per dag. Een goede reden dus om het lieveheersbeestje naar de zin te maken in uw tuin. Je kunt dit doen middels dit huisje dat onderdak en beschutting biedt. Het huisje is zo ontworpen dat lieveheersbeestjes hier gemakkelijk toegang tot hebben. Tevens worden veel concurrenten en roofdiertjes buiten gehouden. Lieveheersbeestjes overwinteren vaak in een groep bij elkaar. Ook ingevroren larven kun je hierin herbergen voor biologische bestrijding van bladluizen.

Om het lieveheersbeestjes helemaal naar de zin te maken is het raadzaam enkele losse bladeren of een rolletje golfkarton in het huisje te stoppen.
Dit product is gemaakt van vurenhout, zink met gewicht van ongeveer 0,56 kg. De afmeting is ongeveer 17,4 x 10,1 x 22,8 cm.