Ruim 2000m² showtuin, de grootste van Rotterdam.

Leveringsvoorwaarden

Alle in deze webshop vermelde prijzen zijn netto,  inclusief BTW en in Euro.  Fouten voorbehouden.
Betaling kan via IDEAL. Bij de chauffeur kan niet gepind  worden.

De prijs vermeld in de prijslijst geldt voor goederen afgehaald op onze vestiging aan de Ratelaarweg 6.
Franco levering geschiedt vanaf € 250,-  netto voor de regio Rotterdam en de 3B-hoek( Lansingerland)  
Bij levering van vrachten met een netto bedrag lager dan € 250, - wordt er een bijdrage in de transportkosten berekend. Dit is €40,- per rit.
De afleverdatum wordt met u afgesproken, een tijdstip van afleveren kan uitdrukkelijk niet afgesproken worden.

Speciale bestellingen van franco vrachten die maandags  vóór 12.00 uur worden doorgegeven, kunnen die week worden  afgeleverd. Een vracht voor aflevering op de volgende werkdag kan na 12.00 uur niet meer gewijzigd worden. Goederen die niet op voorraad en speciaal besteld  zijn,  kunnen niet retour genomen worden.

Levering geschiedt per vrachtauto voor zover deze kan en mag komen, naast de auto gelost (dit ter beoordeling van de chauffeur). Er wordt niet  over het trottoir gereden.

Indien goederen op meervoudig te gebruiken pallets worden geleverd, wordt statiegeld in rekening gebracht. Bij inlevering van de lege pallets wordt het statiegeld gecrediteerd, mits deze pallets in goede staat verkeren.

Speciaal bestelde goederen zullen niet worden teruggenomen. U moet evt.  reclamaties binnen 24 uur na aflevering doorgeven. Breuk door te hard slaan worden niet vergoed. Het verschijnsel uitbloeiing geldt niet als mankement of productiefout. Het aftrillen van tegels wordt afgeraden. Bij terughalen van de goederen wordt u de retourvracht (€ 40,- ) in rekening gebracht, of in regie a 80 euro per uur. De materialen dienen in originele verpakking, onbeschadigd, niet be- of verwerkt en schoon te zijn.