Onze showtuin in Rotterdam is ruim 2000m²

Vital weerstandverhoger 500ml

gebruiksklaar

Vital weerstandverhoger 500ml
9.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode1152020
ECOstyle Vital is een versterkingsmiddel ter verhoging van de weerstand van de plant. Vital zorgt onder meer voor verharding van de buitenste plantencellen, waardoor schimmelsporen minder snel kunnen binnendringen. Het is belangrijk om vroeg in het groeiseizoen te starten met Vital, want de behandeling is preventief bedoeld. Een regelmatig herhaling van behandeling geeft het beste resultaat.

Toepassing:

Vital is een natuurlijke plantversterker en verhoogt de weerstand tegen schimmelziekten zoals; meeldauw, sterroetdauw, roest en phytophthora. Met name bij schimmelgevoelige planten zoals; rozen, druiven en aardbeien. Het kan toegepast worden op kamerplanten, groenten, fruit- en siergewassen, zowel binnen als buiten. Vital wordt als preventief middel toegepast van april tot en met augustus.

Gebruiksaanwijzing:

Deze gebruiksklare oplossing goed schudden voor gebruik. De sproeikop op een afstand van ca. 40 cm van de plant houden. Alle delen van de plant, ook de onderzijde van de bladeren, tot druipens toe bespuiten. Algemeen wordt er vanaf april elke 2 weken met Vital gespoten. Vital is onbeperkt houdbaar, mits vorstvrij bewaard.

ECOstyle tips:

  • Bij warm, vochtig weer elke week toepassen.
  • Bemesten met de 100% natuurlijke meststoffen van ECOstyle geeft de plant extra weerstand. Sterke planten zijn beter bestand tegen ziekten en plagen.

Voordelen 100% natuurlijke producten als ECOstyle Vital:

  • Preventieve behandeling voor gezonde, sterke planten.
  • Milieuvriendelijk.
  • Veilig voor kinderen, huisdieren en de bodem.

Werkzame stof:

Plantenextracten en silicium

Dosering:

Voor de eerste behandeling 10 ml per liter water.
Vervolgens elke twee weken 5,0 tot 7,5 ml per liter water

Verpakking:

500 ml gebruiksklaar
250 ml concentraat