Ruim 2000m² showtuin, de grootste van Rotterdam.

Bonsai grond rhp 5l

Bonsai grond rhp 5l
5.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode7924616100
Een bonsai goed laten groeien vraagt om tijd en aandacht. Toewijding, de juiste materialen en de juiste grond zijn de voorwaarden voor succes. Pokon Bonsai Grond is geschikt voor alle soorten bonsais.
Een bonsai goed laten groeien vraagt om tijd en aandacht. Toewijding, de juiste materialen en de juiste grond zijn de voorwaarden voor succes. Pokon Bonsai Grond is geschikt voor alle soorten bonsais. Pokon Bonsai Potgrond is samengesteld uit hoogwaardige natuurlijke grondstoffen, zoals turfstrooisel, klei, vulka, kalk en meststoffen. Hierdoor heeft de grond een fijne structuur en een stevige basis om in een schaal of pot langzaam en evenwichtig te kunnen groeien. Ook wordt water goed vastgehouden en de bonsaiboompjes kunnen goed over de voeding beschikken.

Gebruiksaanwijzing Bonsai Grond

  • Gebruik altijd schone potten.
  • Snoei de wortels van de bonsaiboompjes om ruimte te creëren voor de wortels.
  • Dompel de plant onder in lauw water en zet vervolgens de plant in de pot.
  • Vul de pot tot op met potgrond en druk het vervolgens goed aan.
  • Het is goed om een deel van de oude grond door de nieuwe grond te mengen. Hierin zitten micro-organismen die goed zijn voor de plant.
  • Geef daarna voldoende water.

Samenstelling

Pokon Bonsai Grond is samengesteld uit hoogwaardige natuurlijke grondstoffen, zoals turfstrooisel, klei, vulka, kalk en meststoffen. Hierdoor heeft de grond een fijne structuur en een stevige basis om in een schaal of pot langzaam en evenwichtig te kunnen groeien. Ook wordt water goed vastgehouden en de bonsaiboompjes kunnen goed over de voeding beschikken.

Kwaliteit gegarandeerd

Deze potgrond voldoet aan de eisen van het onafhankelijke RHP Keurmerk. Daarom kunnen wij garanderen dat dit een veilig en betrouwbaar product is.

Verzoringstips

Voeding
Voeding is belangrijk: planten in potten en in de tuin hebben na verloop van tijd behoefte aan voeding omdat de in de grond aanwezige voedingsstoffen door de plant worden gebruikt. Deze potgrond bevat voeding voor ca. 2 maanden. Daarna adviseren wij om planten regelmatig bij te voeden met de speciale Bonsai Voeding van Pokon.

Verpotten
  • Verpot de bonsai eens in de 1,5 tot 2 jaar.
  • Bonsais houden van een beperkte ruimte, neem daarom een niet te grote pot.
  • Zorg ervoor dat de grond niet te nat wordt, om wortelrot te voorkomen