Onze showtuin in Rotterdam is ruim 2000m²

Moestuingrond BIO 40 l

Biologisch

Moestuingrond BIO 40 l
5.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode76333631004
Culvita Bio-Moestuingrond biedt een gezonde en veilige basis voor uw groente- en fruitgewassen.
Culvita Bio-Moestuingrond is ontwikkeld als groeimedium in de groente- of moestuin en voor het vullen van potten en bakken. Het kan ook worden gebruikt als bodemverbeteraar in bestaande of nieuw aan te leggen tuinen . Het is zeer geschikt om veilig te worden toegepast bij het kweken van groenten, kruiden en klein-fruitsoorten in de kas, tuin, op het balkon of terras. Voor gebruik de inhoud van de zak goed los maken.
Culvita Bio-Moestuingrond bevat een biologische organische meststof voor ca. 3 maanden. Daarna kan naar behoefte worden bijgemest met Culvita Organische mestkorrels.
Gebruiksaanwijzing
Bij aanleg voor het bewerken van de grond ca. 10 cm Culvita Bio-Moestuingrond aanbrengen en daarna door de reeds aanwezige grond heen spitten.
Bij grondverbetering een laag van ca. 5 cm Culvita Bio-Moestuingrond goed door de bovenlaag heen werken.
Bij planten in bakken en potten een laag Culvita Bio-moestuingrond onderin aanbrengen. Plaats de plant in de bak of pot en vul het geheel aan tot iets onder de rand. Grond aandrukken en vervolgens ruim water geven. Let op dat er voldoende drainage gaten onder in de bakken of potten aanwezig zijn zodat een te veel aan water kan wegvloeien. Eventueel een laag hydrokorrels onder in de pot of bak aanbrengen.

Verpakking: 40 liter