Ruim 2000m² showtuin, de grootste van Rotterdam.

Blauwmaker hortensia 0.5kg

500 gram

Blauwmaker hortensia 0.5kg
7.49 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode7582678100
Van oorsprong blauwe hortensia’s kunnen verkleuren doordat de grond niet zuur genoeg is. Kleur je Hortensia's weer blauw met Pokon Hortensia Blauwmaker.
Van oorsprong blauwe Hortensia’s kunnen verkleuren doordat de grond niet zuur genoeg is. Na gebruik van Pokon Hortensia Blauwmaker zijn de verkleurde bladeren van de blauwkleurige Hortensia de volgende bloeiperiode weer net zo mooi als tijdens de aankoop.

Gebruiksaanwijzing

Behandel de plant het liefst ’s avonds, als de zon niet meer zo sterk is. Voor het beste resultaat behandel je je planten 1 of 2 maal per jaar. Doe dit bij voorkeur in het najaar in september of oktober en een tweede keer vóór de bloei in het voorjaar.
1. Meet de juiste hoeveelheid voeding af.
2. Los het poeder op in een gieter.
3. Giet het op de grond bij de hortensia.
Let op: kan ernstig oogletsel veroorzaken

Dosering

Pokon Hortensia Blauwmaker werkt het beste als je het oplost in water. Je gebruikt dan 10 gram per liter water. Eventueel kan het ook rond de plant gestrooid worden, gebruik dan 15 – 20 gram afhankelijk van de grootte van de plant. De dosering kun je afmeten met behulp van het bijgesloten maatschepje. Dit maatschepje is 10 gram.

Verzorgingstips

  • Hortensia’s en Rododendrons hebben behoefte aan een humusrijke, vrij zure grond. Verrijk de bodem daarom met Pokon Hortensia Grond