Onze showtuin in Rotterdam is ruim 2000m²

Meststof moestuin 800g

Biologische meststof

Meststof moestuin 800g
4.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode1101129
Deze 100% organische meststof van ECOstyle is onder andere rijk aan Kalium voor een rijke oogst. De ECOstyle Moestuin-AZ is verrijkt met RhizaMax®-wortelactivator. Volledig afgestemd op de speciale behoeften van groente. Moestuin-AZ heeft een langdurige en geleidelijke werking; tot wel 4 maanden lang voldoende voeding. Een goede bemesting met Moestuin-AZ zorgt voor smaakvolle en langer houdbare producten uit de eigen (moes)tuin.

Gebruiksaanwijzing:

Verdeel Moestuin gelijkmatig over het te bemesten oppervlak en hark het daarna licht in. Water geven is niet noodzakelijk, maar versnelt wel de werking. Over het algemeen vragen groenten, kruiden en fruit een rijke bemesting. Drie maal per jaar bemesten is daarom raadzaam.

Bemesting:

3 x per jaar volgens aangegeven dosering, voor een optimaal resultaat.

Samenstelling: NPK 7-3-10, verrijkt met micro-organismen

ECOstyle-tips:

  • Voor planten die extra behoefte hebben aan stikstof, fosfor of kali is er respectievelijk Bloedmeel, Beendermeel en Vinassekali van ECOstyle.
  • Moestuin-AZ kan direct gecombineerd worden met AZ-kalk van ECOstyle.
Belangrijk: De ECOstyle meststoffen zijn 100% natuurlijk en daarom onschadelijk voor mens, dier en omgeving. U kunt de meststoffen daarom gebruiken in uw tuin en moestuin. Er geldt geen wachttijd tussen bemesting en consumptie.